Słowem wstępu, program jest o niebo lepszy od programu The best spinner i do tego DARMOWY!. Link do artykułu: Spinnerchief. Jest również wersja PRO, ale dopiero wersja BETA.
Jeżeli macie jakieś pytania to piszczcie je tutaj, do mnie na maila albo najlepiej na blogu w postaci komentarzy
Program można tylko ściągnąć przez link partnerski.
Do programu można wgrać swoją bazę polskich synonimów. Co ja będę wam więcej pisał Sami musicie wypróbować. Oczywiście o ile już tego nie zrobiliście.
Jeżeli moje artykuły na blogu w jakiś sposób Tobie pomogły, to nic nie stoi na przeszkodzie abyś {ściągnął|ściągnęła} program z mojego linku. Podkreślę jeszcze raz, że inaczej nie można tego programu ściągnąć.
Pozdrawiam i dzięki.
Każdej osobie, która ściągnie program przez mój link daje dodatkowo 10 kodów do katalogu stron zcg.pl. Jeżeli rzeczywiście osoba pobrała program z mojego linku, to proszę o kontakt na priv w celu zweryfikowania takiej osoby.
Mam nadzieję, że nie pogwałicłem regulaminu bo szczerze powiedziawszy jestem już zmęczony i zaraz idę spać. W każdym bądź razie z góry przepraszam.
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 12:22 pm
Szczerze powiedziawszy, nic z Twojego postu nie rozumiem, a w link nie będę wchodził, bo mnie nie przekonałeś. Dlaczego ludzie mają tendencje do omijania spraw ważnych, a pisania o tych stosunkowo drugo-, trzecio- rzędnych...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum