Forum o marketingu :: Czy dzięki temu zdobędę klientów?

FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj

Forum o marketingu Strona Główna » Promocja » Sprzedaż i promocja sprzedaży » Czy dzięki temu zdobędę klientów?

Czy dzięki temu zdobędę klientów?
Autor Wiadomość

dancepleasure 
Użytkownik
Tobiasz Maliński

Wysłany: Sob Gru 27, 2008 1:44 pm   Czy dzięki temu zdobędę klientów?

Witajcie, jakiś czas temu pisałem na forum z prośbą o porady w kontekście zwiększania ruchu na stronie i jestem z nich zadowolony. Przede wszystkim rewelacyjnie zadziałało komentowanie innych blogów, dziękuję.

Teraz jednak mam inną prośbę. Chciałbym, aby ktoś z państwa ocenił skuteczność sprzedażową mojego bloga znajdującego się pod adresem www.hyip-inwestycje.com . Blog ma na celu sprzedaż i pozyskiwanie klientów w ramach PP Złotych Myśli. Drugim celem jest budowa listy adresowej poprzez darmowy kurs mailowy.

Podczas promowania ebooków najczęściej kieruję się modelem AIDA, a w szczególności pierwszym A, attraction.

Byłbym również bardzo wdzięczny za sugestie modyfikacji budowy lub treści bloga w celu przełożenia ruchu na większą sprzedaż, bo w panelu PP ZM widzę, że kliknięcia w linki partnerskie rosną, a nie znajduje to odzwierciedlenia w sprzedaży. Coś wobec tego robię nie tak, tylko nie do końca wiem co.

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Odpowiedz do tematu