Witam,
Od niedawna w firmie objąłem stanowisko Specjalisty ds e-marketingu, poniewaz byly zamiany w firmie przydzielono mi tę role, choć z marketingiem miałem doczynienia tylko na studiach. W mojej Firmie to stanowisko ma sie przyczynić na zwiększenie sprzedaży i pozyskiwaniu nowych klientów. Mam z tym problem bo musze zrobić coś z niczego:) Posiadamy strone internetową z któa nic nie moge zrobić stworzyc nową też niebardzo. Jesli mam skorzystać z jakiegoś u to tez tanim kosztem i poprstu nie wiem co zorbić by faktycznie ta sprzedaż zwrastała:)
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Piotr R. Michalak Sro Sie 27, 2008 12:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
Witaj,
Obecnie udzielasz zbyt małej ilości informacji. Napisz proszę więcej, aby można było wyobrazić sobie sytuację i odnieść się do niej:
Czym się firma zajmuje?
Adres jej strony internetowej?
Jakimi jeszcze zasobami dysponuje firma, materialnymi, niematerialnymi?
W jaki sposób obecnie się promujecie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum