Wysłany: Czw Cze 10, 2010 9:43 am Chciałbym założyć firmę
mam pomysł na firmę mieszkam w miejscowości 25000 tys. mieszkańców planuje otworzyć sklep cropp jest u na s tylko 1 sklep z markową odzieżą STANLEY i kolo 4 lumpeksów co myśliće o tym pomyśle a i dodam jeszcze mam 20.000 zł na otwożenie biznesu
[ Dodano: Czw Cze 10, 2010 12:47 pm ]
dodam jeszcze że w mojej miejscowości nie ma sklepu cropp młodzież jeździ do ŁODZI na zakupy
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 11:29 pm Pomysł na własny biznes :-)
Witam, a może pomysł na swój własny sklep z odzieżą outletową? Zapraszam do odwiedzenia hurtowni naszej firmy Stock Outlet Eu. Znane i cenione marki (Noa Noa, Lee, Vero Moda, Stardivarius, Bershka, ceny już od 16 zł. za sztukę.
Za mały target, (25000 mieszkańców to mało), za mało kasy na początek( pomyśl zatowarowanie, czynsz, pracownicy, meble, manekiny...), sklep nie rozkręca się z dnia na dzień, duża szansa na niewypał
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 8:06 pm Odzież Światowych Marek ceny Hurtowe
Firma M-sell zajmuje się sie sprzedażą hurtową odzieży takich firm jak:
Adidas
Adidas Kids
Tom Tailor
Tom Tailor Kids
Terranova
Bershka
ICHI
Kaos
Vero Moda
Nemo Fashion
oraz wiele innych Światowych Marek Odzieży
Cały asortyment jest nowy z kompletem metek.
Towar jest w 100 % oryginalny.
W naszej ofercie m.in. bluzy, dresy, koszulki, spodenki, sukienki, spódnice, etc.
Więcej informacji możemy przesłać e-meil lub udzielić telefonicznie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum