Forum o marketingu :: Oto mój pomysł na Biznes

FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj

Forum o marketingu Strona Główna » Analiza marketingowa i strategiczna » Pomysł na biznes » Oto mój pomysł na Biznes

Oto mój pomysł na Biznes

Co myślisz o serwisie http://cnnb.iq24.pl/
Supper
0%
 0%  [ 0 ]
Może Być
16%
 16%  [ 1 ]
Duże szanse powodzenia
16%
 16%  [ 1 ]
Tracisz Czas
66%
 66%  [ 4 ]
Głosowań: 6
Wszystkich Głosów: 6

Autor Wiadomość

viper134
Użytkownik

Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 5:16 pm   Oto mój pomysł na Biznes

Forum o E-biznesie, w mktórym za 700 dmni wprowadzę płatny dostęp.
Oto link(Czekam na szczere odpowiedzi :-)
http://cnnb.iq24.pl/
Ostatnio zmieniony przez Piotr R. Michalak Pią Paź 03, 2008 12:28 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Arkadiusz Piechowiak 
Administrator
Tech. Admin

Wysłany: Sro Lis 12, 2008 8:14 pm   

Coś widzę forum nie ma dużego rozgłosu.
A minęło już ponad miesiąc od powstania.

Nie widzę przyszłości tego serwisu.

Jeżeli chcesz otwierać forum to zainwestuj w:
1. Domenę
2. Serwer ( nie żaden darmowy)
3. Czytelną szatę graficzną bo ta co teraz jest raczej nie pasuje do tematyki forum.
4. Reklama, na innych portalach o podobnym temacie.

www.forumomarketingu.pl

azielazny 
Użytkownik
blog.labenete.pl

Wysłany: Nie Lis 29, 2009 3:22 pm   Forum jak forum

Wiedzę, że masz bardzo nowatorski pomysł.

Kiedyś zaglądałem na dwa płatne fora, ale tylko dlatego, że znałem autora.

Co to oznacza. Według mnie autor lub autorzy takiego forum muszą już mieć wyrobioną markę i być rozpoznawani w sieci.

Pomysł sam w sobie nie jest zły, ale zauważyłem, że duża ilość takich stron traci na wartości, gdy się je zamyka.

Czy masz odpowiedni wizerunek
i prowadzisz naprawdę dochodowy biznes ?
http://blog.labenete.pl

Zadbaj o biznesową wiedzę.
Popraw swoją markę
http://zaistniecwsieci.labenete.pl

ekolog 
Użytkownik
ekolog

Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 6:36 am   

Każdy biznes potrzebuje reklamy, tylko co zrobić, żeby była skuteczna i tania?
Może wykorzystać tą stronkę Twoja bramka do biznesu

fajna76 
Użytkownik

Wysłany: Sro Cze 02, 2010 3:24 pm   

No dobra, a co do reklamy tak sobie myślę, że warto zamieszczać gdzieś jakieś artykuły promujące produkt. Zna ktoś takie strony? Nie chodzi mi o forum, ale typowe serwery często odwiedzane, gdzie można wklejać swój artykuł promocyjny

ekolog 
Użytkownik
ekolog

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 7:56 am   

Są takie strony gdzie można takie artykuły pisać i ktoś biorący taki artykuł na swoją stronę bierze razem z linkiem

mariaw 
Użytkownik

Wysłany: Nie Lip 18, 2010 2:53 pm   

ekolog napisał/a:

Ten biznes znam bo należę do niego ale mam jeszcze jeden i nawet lepszy i właśnie szukam chętnych i aktywnych chcących zarobić dzięki bezpłatnej rejestracji w Interaktywnym Programie Partnerskim "Piąta Głębokość Twoich Finansów" dowiesz się, jak uzyskasz z Internetu zasilenie swojego konta, ponieważ mamy rewelacyjnie prosty, szybki i skuteczny sposób na znaczne polepszenie jakości Twojego życia. http://depth.com.pl/?ID=1094

ebill 
Użytkownik
ebill

Wysłany: Pią Lut 18, 2011 12:45 pm   

Widzę, że też się tym zajmujesz? Ja jestem na etapie uruchamiania swojego serwera. Ponadto pracuję w firmie, która uruchamia płatnosci SMS na stronach www -ebill.pl:) więc mam trochę łatwiej. Ponadto jakbyś potrzebował płatności SMS lub ktoś z Twoich znajomych to wiesz... daje dobre warunki plus sam robię skrypty do strony więc wszystko gotowe daje do uruchomienia za free... pisz jak coś

jaksa
Użytkownik

Wysłany: Pią Cze 17, 2011 11:20 am   

Polskich marketingowych for nie jest za wiele, wiec pomysł uważam za udany.

PeterLipski 
Użytkownik
PeterLipski

Wysłany: Pon Lip 11, 2011 10:31 am   

E-business - Chcecie poznac prawdziwa sile internetowego marketingu zapraszam do Six Figure Mentors. Jest to naszybciej rozwijająca się na świecie organizacja wspierająca nowicjuszy i nie tylko przy tworzeniu internetowego biznesu. Forum Six Figure Mentors jest tak obszerne, że charakterem przypomina niemal Facebooka ale tak na prawdę znajdziecie tam wszystko o internetowym marketingu. Dzieki nam szybko ruszycie z wlasnym biznesem, do tego dostajecie w pakiecie szybki kurs tworzenia stron internetowych i marketingu internetowego w jednym. a jak by wam bylo malo 7 dni w tygodniu macie do dyspozycji doradców, którzy za darmo powiedza wam dzieki wideokonferencjom co macie poprawic aby zarobic szybciej na sprzedazy wlasnych produktów lub jak wypromowac czyjas marke. Dowiecie sie równiez jak samemu wstawiac reklamy do facebook-a i twitter-a. Ja dolaczylem do nich niedawno i juz widze efekty. Nie wierzycie to sprawdzcie te linki.
Dzieki filmikom zrozumiecie jak silna jest ta organizacja!!!
Ty tez mozesz byc ich czescia juz dzis.

http://sfm-e-business.com/moreinfo/

http://sfm-e-business.com/thankyou/

http://sfm-e-business.com/freereport/

Wezcie udzial w TEST Drive tzw. 14dniowy trial za pare zlotych a zobaczycie, ze nie bedziecie zalowac.
Powodzenia.
Jeśli macie pytania piszcie śmiało. Pozdrawiam!!!

ekolog 
Użytkownik
ekolog

Wysłany: Pon Lip 11, 2011 7:37 pm   

mariaw napisał/a:
ekolog napisał/a:

Ten biznes znam bo należę do niego ale mam jeszcze jeden i nawet lepszy i właśnie szukam chętnych i aktywnych chcących zarobić dzięki bezpłatnej rejestracji w Interaktywnym Programie Partnerskim "Piąta Głębokość Twoich Finansów" dowiesz się, jak uzyskasz z Internetu zasilenie swojego konta, ponieważ mamy rewelacyjnie prosty, szybki i skuteczny sposób na znaczne polepszenie jakości Twojego życia. http://depth.com.pl/?ID=1094

No nie jestem taki pewien, tam kto miał zrobić pieniądze to juz zrobił i dlatego klonują go.
Mam w tym programie ID 98 i jakoś nie widzę pieniędzy

Druga odpowiedź
[ Dodano: Pon Lip 11, 2011 7:41 pm ]
"E-business - Chcecie poznac prawdziwa sile internetowego marketingu zapraszam do Six Figure Mentors. Jest to naszybciej rozwijająca się na świecie organizacja wspierająca nowicjuszy i nie tylko przy tworzeniu internetowego biznesu. Forum Six Figure Mentors jest tak obszerne, że charakterem przypomina niemal Facebooka ale tak na prawdę znajdziecie tam wszystko o internetowym marketingu. Dzieki nam szybko ruszycie z wlasnym biznesem, do tego dostajecie w pakiecie szybki kurs tworzenia stron internetowych i marketingu internetowego w jednym. a jak by wam bylo malo 7 dni w tygodniu macie do dyspozycji doradców, którzy za darmo powiedza wam dzieki wideokonferencjom co macie poprawic aby zarobic szybciej na sprzedazy wlasnych produktów lub jak wypromowac czyjas marke. Dowiecie sie równiez jak samemu wstawiac reklamy do facebook-a i twitter-a. Ja dolaczylem do nich niedawno i juz widze efekty. Nie wierzycie to sprawdzcie te linki.
Ty tez mozesz byc ich czescia juz dzis."

Muszę to sprawdzić

PeterLipski 
Użytkownik
PeterLipski

Wysłany: Wto Lip 12, 2011 7:34 am   

Chyba nie masz pojęcia o czym piszę, lub nie rozumiesz angielskiego. Dzięki Six Figures Mentors możesz bez problemu rozpocząć własny biznes a oni - specjaliści plus cała rzesza osób pomaga ci to ulepszyć. Nie jest to jakaś głupia stronka która wygląda niczym kot w worku. Bo jak wszedłem na tą twoją stronę to jakoś nic się ciekawego nie dowiedziałem, nawet normalnej prezentacji nie macie tylko jakieś ściemy o piątej głębokości, utop się stary i wejdź na 6tą głębokość.
http://sfm-e-business.com/moreinfo/

http://www.free-ebooks.net/ebook/The-5-Must-Have-Ingredients-To-Building-YOUR-Online-Business-FAST

ekolog napisał/a:
mariaw napisał/a:
ekolog napisał/a:

No nie jestem taki pewien, tam kto miał zrobić pieniądze to juz zrobił i dlatego klonują go.
Mam w tym programie ID 98 i jakoś nie widzę pieniędzy

Druga odpowiedź
[ Dodano: Pon Lip 11, 2011 7:41 pm ]
"E-business - Chcecie poznac prawdziwa sile internetowego marketingu zapraszam do Six Figure Mentors. Jest to naszybciej rozwijająca się na świecie organizacja wspierająca nowicjuszy i nie tylko przy tworzeniu internetowego biznesu. Forum Six Figure Mentors jest tak obszerne, że charakterem przypomina niemal Facebooka ale tak na prawdę znajdziecie tam wszystko o internetowym marketingu. Dzieki nam szybko ruszycie z wlasnym biznesem, do tego dostajecie w pakiecie szybki kurs tworzenia stron internetowych i marketingu internetowego w jednym. a jak by wam bylo malo 7 dni w tygodniu macie do dyspozycji doradców, którzy za darmo powiedza wam dzieki wideokonferencjom co macie poprawic aby zarobic szybciej na sprzedazy wlasnych produktów lub jak wypromowac czyjas marke. Dowiecie sie równiez jak samemu wstawiac reklamy do facebook-a i twitter-a. Ja dolaczylem do nich niedawno i juz widze efekty. Nie wierzycie to sprawdzcie te linki.
Ty tez mozesz byc ich czescia juz dzis."

Muszę to sprawdzić

it-spleen 
Użytkownik
it-spleen

Wysłany: Wto Lip 12, 2011 11:58 am   

Chyba Panowie odbiegacie od tematu.

Wracając do niego - jak ktoś słusznie zauważył for na temat marketingu jest generalnie bardzo mało, a wiele z nich to "zamknięte kręgi". Pomysł udany, ale warto trochę w niego zainwestować. Nie będą to duże pieniądze, ale na pewno inwestycja będzie zauważalna dla wszystkich odwiedzających.

Po pierwsze - domena - mało tematyczna, na darmowym serwerze, zakup odpowiednią domenę, pożycz od kogoś trochę miejsca na serwerze, a wszystko będzie wyglądało profesjonalniej

Po drugie - forum jest na darmowym skrypcie i nie zbyt fajnie to wygląda jak na dole wyświetlają się anonse towarzyskie. Odezwij się na priv, to pomogę Ci postawić własne forum.

Po trzecie - zainwestuj we własny banner oraz logo.

Po czwarte - gratuluje ! Widzę sporo użytkowników, aktywnie działających. Brawo, życzę dalszych sukcesów:)

nowoczesne meble kuchenne pruszków warszawa

ekolog 
Użytkownik
ekolog

Wysłany: Wto Lip 12, 2011 8:40 pm   

Masz rację, odbiegliśmy od tematu. Przepraszam
A angielskiego nie znam i się tego nie wstydzę, nie rozumiem dlaczego mam brac udział w zagranicznym projekcie, skoro mam podobny rodzimy może nie tak wypasiony ale tańszy.
Chodzi przecież o zarabianie kasy no nie?

it-spleen 
Użytkownik
it-spleen

Wysłany: Wto Lip 12, 2011 9:51 pm   

Mnie żaden SPAM lub inwazyjna, sztuczna reklama NIE PRZEKONUJE. Nawet gdy chodzi o zarabianie KASY !!

nowoczesne meble kuchenne pruszków warszawa

Odpowiedz do tematu