Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 2:17 pm Zarabianie na stronach
Witam bardzo serdecznie od pewnego czasu zacząłem się interesować zarabianiem poprzez strony internetowe. Jak się okazuje na stronach można zarobić. Jeśli oczywiście włożymy w to trochę wysiłku. Sama strona nie przyniesie jednak korzyści. Strona, która nie będzie pozycjonowana nie ma szans na zaistnienie w Internecie. Jeśli mają państwo jakieś pytania zapraszam do dyskusji.
Twoje stwierdzenie " Jak się okazuje na stronach można zarobić. " przesłałem właśnie komisji noblowskiej. Czekam na odpowiedź. Dam znać jak tylko ją dostanę. Pozdrawiam
Wysłany: Pią Lut 18, 2011 12:53 pm
Widzę, że też się tym zajmujesz? Ja jestem na etapie uruchamiania swojego serwera. Ponadto pracuję w firmie, która uruchamia płatnosci SMS na stronach www -ebill.pl:) więc mam trochę łatwiej. Ponadto jakbyś potrzebował płatności SMS lub ktoś z Twoich znajomych to wiesz... daje dobre warunki plus sam robię skrypty do strony więc wszystko gotowe daje do uruchomienia za free... pisz jak coś
A propos roznych ciekawy uslug w Internecie - ostatnio widze coraz wiecej interesujacych aplikacji do monitoringu sieci i badania wizerunku maki, osob, kampanii itp. Ciekawa opcje proponuje erudito.pl z semantycznym analizatorem e-Pr. Ale rozwiazan jest pewno wiecej.
Wysłany: Wto Lip 12, 2011 10:37 pm Re: Zarabianie na stronach
arczigg napisał/a:
Witam bardzo serdecznie od pewnego czasu zacząłem się interesować zarabianiem poprzez strony internetowe. Jak się okazuje na stronach można zarobić. Jeśli oczywiście włożymy w to trochę wysiłku. Sama strona nie przyniesie jednak korzyści. Strona, która nie będzie pozycjonowana nie ma szans na zaistnienie w Internecie. Jeśli mają państwo jakieś pytania zapraszam do dyskusji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum