Mój znajomy opowiadał mi jak w każdej wolnej chwili szukał pracy za granicą Znalazł dzięki firmie eurokontakt. Co ciekawe zarobki w nowej pracy miał dwa razy większe niż w tym magazynie w którym pracował. Powiedział, że gdyby wiedział jak dobrą prace może dostać szukałby wcześniej
no ja szukam szukam, bo w obecnej sie nie nie bardzo spelniam, jest mega nudna. Ostatnio znajoma mi podeslala portal dla specjalsitow jezykowych poszukujacych pracy www.linguajob.pl akurat znam niemiecki i rosyjski to chyba spróbuje ta droga
Ja też szukałem tak pracy, bo chciałem dorobić sobie do wypłaty. Natrafiłem na Lemniscate. Nawiązałem z nimi współpracę jako tajemniczy klient. Miesięcznie do wypłaty dostawałem kilkaset złotych więcej. Praca była łatwa i mogłem dostosować swój harmonogram, co dodatkowo mnie nie obciążało. Polecam takie rozwiązania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum