Ja dopiero jadę na urlop do szczyrku za dwa tygodnie. Mama nadzieje ze pogoda dopisze mi tak jak w tamtym roku podczas wakacji, akurat lubię Szczyrk za dobrą ofertę noclegową oraz wiele atrakcji dla turystów.
Na długich spacerkach brzegiem morza! Najczęściej z samego rana (potem za dużo turystów...), od czasu do czasu spacer po lesie. I cały miesiąc w Japonii, ale to przed "oficjalnym" otwarciem sezonu wakacyjnego.
Ja jestem bardzo zadowolony ze swojego wypoczynku na wakacjach Razem z żoną zdecydowaliśmy się na Kraków i mimo iż spędziliśmy tam ponad tydzień i tak nie zobaczyliśmy wszystkich ciekawych zabytków, które chcieliśmy odwiedzić. Jestem pewien,że ponownie tam wrócimy - może nawet w tym roku.
Jeśli również chcielibyście się wybrać do tego miasta nocleg polecam zarezerwować sobie w hotelu z grupy Accor: http://www.accorhotels.co...otel-krakow.htm - tutaj macie mnóstwo miejsc noclegowych, niektóre praktycznie w centrum
Pozdrawiam.
W moim przypadku ostatni rok był dość pracowity i niestety nie mogłem sobie pozwolić na jakiś urlop, szczególnie że wyposażaliśmy mieszkanie i pieniądze były bardzo potrzebne. W tym roku sobie to odbijamy z żoną i najpierw jedziemy do Zakopanego. Mamy już wyszukany nocleg na visitzakopane.pl, a następnie jeszcze pod koniec wakacji pewnie wybierzemy się nad morze, chociaż jeżeli finanse pozwolą, to ja bym wolał zabrać żonę na jakąś zagraniczną wycieczkę, szczególnie do jakiegoś miasta europejskiego jak Paryż czy Barcelona.
Chętnie wybrałabym się jeszcze do wspomnianej wyżej Barcelony - byłam już tam dwukrotnie ale jest to jedno z tych miejsce, które nigdy mi się nie znudzą. Drugim takim miejscem jest Toskania.
Na te przyszłe szybko zbliżające się.. mam zamiar wyjechać nad morze:) odpocznę za cały rok i zregeneruję siły na kolejny. Póki co jeszcze nie wiem gdzie dokładnie pojadę ale to jeszcze mam czas żeby się zdecydować. Na pewno muszę znaleźć jakiś nocleg może pojadę do Władysławowa.. Hotel nad morzem brzmi wspaniale:) już nie mogę się doczekać wolnego! A wy macie jakieś plany na ten rok?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum